horecatop-panden.nl

Waarom horecatop-panden.nl ?

 

U heeft besloten om uw horecapand te verkopen of te verhuren. Niet altijd een eenvoudige opgave, want er zijn in Nederland ongeveer 3.000 horecapanden die te koop en/of te huur worden aangeboden.

 

Meer dan 90% van de aanbieders van een horecapand gaan op zoek naar een makelaar. De gedachte is dat deze makelaars:
- een breed netwerk hebben van geïnteresseerde kopers en huurders;
- een mooie verkoopbrochure opstellen;
- een goede vraag- of koopprijs weten te bepalen;
- beschikken over geschikte advertentiekanalen (zoals een website);
- de zorgen over bezichtigingen etc. uit handen nemen.

 

De regel geldt dat de aanbieder slechts met één makelaar een overeenkomst kan sluiten voor deze werkzaamheden. Uw potentiële groep van kopers of huurders beperkt zich dus in principe tot de personen die als geïnteresseerden staan ingeschreven bij de door u gekozen makelaar en de personen die de website van deze makelaar bezoeken.

 

De kans is dus groot dat de ideale koper of huurder niet wordt geïnformeerd over uw pand. Immers, deze persoon moet dan alle websites van de horecamakelaars in Nederland raadplegen en dat zijn er meer dan 40 of moet als geïnteresseerde bij deze makelaars staan ingeschreven. In de praktijk zal hij/zij zich beperken tot maximaal 3 makelaars. Een grote groep blijft dus buiten beeld en dat is jammer.

 

De nieuwe website www.horecatoppanden.nl geeft de mogelijkheid om uw pand onder de aandacht te brengen  van de volledige doelgroep in Nederland. De opzet hiervan is dat:
- uw pand zo volledig mogelijk wordt omschreven (incl. foto’s);
- handige zoekcriteria worden gebruikt, zodat de geïnteresseerden duidelijke selecties kunnen maken;
- directe contacten kunnen worden gelegd met uw makelaar.

 

De functie van de makelaar blijft dus onveranderd, maar u verbreedt uw doelgroep tot een veelvoud van hetgeen in de bestaande situatie in contact komt met uw pand.